Vietin taannoin, en muista enää päivää, mutta olkoon nyt vaikka lauantai, viehättävän päivän ihan ulkosalla ja tavoistani poiketen, minä kun oleilen yleensä itsekseni, jopa siinä määrin, että en oikein osaa ihmisten kanssa ollakaan, ystävättäreni kanssa. Kiitos siitä ja konsertista myös.
Linkki sille Pukinsarvimusiikille on:
http://www.pukinsarventrootottajat.fi/
Siis olin ulkosalla ja oli mukavaa, vaikka olenkin tällainen, vaikkakin filantrooppi, vaikea seuraihminen. Mutta johtumatta tästä, poltin ihoni käsivarsistani siten, että ne olivat hienolla tapaa punaiset. Kasvoissani oli myös samaa punerrusta ja aurinkolasini jättivät kasvoihini negatiivin itsestään.
Parantelin ihoani sitten aineella, jota olin saanut nahkahuonekalujen huoltamiseen. Se toimi yllättävän hyvin. Ihoni, niiltä punehtuneilta kohdiltaan, ei ollut ollenkaan ärtyisänä. Hyvänsävyisesti vietti iltaa äsken niin ärtyisä ihoni kanssani.
Sillä samalla aineella olen saanut vanhasta rakkaasta, joskin jo risasta, nahkatakistanikin pois kaikki sitä vaivaavat ihotautien oireet. Maksaläiskiä ei sentään takkiini ole tullut, vaikka jo vanha onkin.
Sillä huolsin, sillä aineella siis, myös nahkasohvanikin, jonka halvalla ostin, vaikka en nahkasohvista erityisesti pidäkään. Nahkasohvat eivät ole minulle intohimo.
Se on oivaa monikäyttöainetta, jollaisia pitäisi olla enemmänkin keksittynä.
Vaikka onhan niitä hyviä ja monikäyttöisiä yrttejä ja ryytejä metsät ja maat tulvanaan, olletikin nyt kesällä. Niitä nyt poimimaan ja niitä nauttimaan, niin ei syksyn viimat ja sateet käy sieluun. Eikä romuska tai räkätauti. Ei ollenkaan, kun on rohto jo nautittu. Ja olo ponteva jos mihin ponnistukseen.